Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Έγκλημα στο Μαρούσι κι «ένας Πήδος είναι» (με σχόλια)





Δολοφονήθηκε ξημερώματα 19χρονος στο Μαρούσι μπροστά στα μάτια της φίλης του.  Στο δρόμο, με όπλο «αιχμηρό αντικείμενο» κατά την Αστυνομία, «μαχαίρι» κατά ιστοσελίδες.

Δεν είμαι από εκείνους που κραυγάζουν «πού είναι το κράτος» μετά από κάθε συμφορά. Επίσης αποφεύγω να ρίχνω ευθύνες και να κάνω προσωπικές επιθέσεις σε πολιτικούς. Για διάφορους λόγους ηθικούς αλλά και γιατί άποψή μου είναι ότι κανένας τους δεν έχει τόση δύναμη που να ευθύνεται μόνος αυτός για κάτι μα η ευθύνη είναι συνολική με συνυπεύθυνους κυβερνώντες και υφισταμένους τους.
Όμως σήμερα θα σας το πω ότι με σόκαρε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου που σε ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο γράφει τι ασφαλές είναι το Μαρούσι και τι καλά κάνει τη δουλειά της η Αστυνομία. Έτσι όπως σας τα λέω. Δίχως να σκεφτεί να ξεκινήσει με μια συγγνώμη, ένα λόγο συλλυπητήριο, δίχως να του περάσει απο το νου να τρέξει στον τόπο του εγκλήματος, νοιάστηκε μόνο ο Δήμαρχος να περιαυτολογήσει με πολιτικούρες άχρωμες κι ανούσιες καρυκευμένες με το απαραίτητο γλείψιμο οργάνων της Αστυνομίας.


Σας τα φέρνω όλα: 
είδηση, ανάρτηση μαζί με σχόλια, 
και δε θα ξεπέσω να φέρω χρυσά «Πατούλαινας» ή το Δήμαρχο σε χορούς και πανηγύρια όπως του αρέσει να φωτογραφίζεται.  Δεν κρίνονται οι πολιτικοί για το γούστο τους, δε μάς νοιάζουν καθόλου τα faux επιχρυσωμένα, τα μοντελάκια και οι εμφανίσεις σε εκπομπές. Μας νοιάζουν μόνο η ευθύνη και το ήθος τους 
και γι αυτά, μόνο γι αυτά, 
εκεί στο Μαρούσι τον Πατούλη σας  θα έλεγα να τον χαίρεστε,
όμως, 
μια και τον πιάσαμε στο πληκτρολόγιά μας
καλώ τους Αθηναίους να γρηγορούμε 
διότι- δεν το είπα εγώ, λόγια (σε video) του ανδρός φέρνω:
«Απ' το Μαρούσι ως την Κοτζιά, ένας πήδος είναι».






 naftemporiki.gr

Δολοφονία 19χρονου τα ξημερώματα στο Μαρούσι 

Το θύμα δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο στην πλατεία Ηρώων
Ένας 19χρονος δολοφονήθηκε από άγνωστο τα ξημερώματα, στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, στις 5:20, ενώ το θύμα ήταν μαζί με μια κοπέλα στην πλατεία Ηρώων, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο, το οποίο τον τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο.
Ο 19χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ η νεαρή που ήταν μαζί του δίνει αυτή την ώρα κατάθεση. 
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.


Μπορεί να οφείλεται σε τυχαίο διαπληκτισμό, σε προσωπικές διαφορές ή ακόμη και σε ληστεία», τόνισαν στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πριν από λίγο, αστυνομικές πηγές σχετικά με την ανθρωποκτονία του νεαρού άνδρα, στις 5:20 τα ξημερώματα, στην πλατεία Ηρώων του Αμαρουσίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα ήταν μαζί με μια 18χρονη κοπέλα όταν δέχθηκε επίθεση από άγνωστο δράστη, ο οποίος τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο δράστης ήταν μόνος του ή με παρέα άλλων ατόμων, την στιγμή που μαχαίρωσε τον άτυχο 19χρονο.
Σημειώνεται ότι αμέσως μετά το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.
Η κοπέλα που ήταν μαζί του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου συνεχίζει να δίνει κατάθεση σε αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.



Ο Δήμαργος σε γ' πρόσωπο στο προσωπικό του ιστολόγιο:
Ο Δημαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατουλης αμεσως μολις πληροφορήθηκε το περιστατικό της δολοφονιας ενος νέου σε πλατεία της πολης, επικοινώνησε με το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου κι ενημερώθηκε για όλες τις πτυχές του περιστατικού. 
Εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του προς το αστυνομικό προσωπικό για την πλήρη διαλεύκανση του γεγονότος. Επισήμανε την ανάγκη να ενισχυθεί με επιπλέον προσωπικό το τοπικό αστυνομικό τμήμα, το οποίο μεχρι σήμερα επιτελεί με επιτυχία το δύσκολο έργο του, παρα το γεγονός ότι είναι υποστελεχωμένο.

Με αφορμή το περιστατικό, έκανε την παρακάτω δήλωση: 
Το Μαρουσι είναι μια φιλόξενη κι ασφαλής πόλη και το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση, που δεν αλλοιώνει τη φυσιογνωμία του προαστίου μας. Έχω εμπιστοσύνη στην ικανότητα του αστυνομικού προσωπικού που χειρίζεται την υπόθεση ότι σύντομα οι δράστες θα συλληφθούν. Ταυτόχρονα όμως αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω για μια ακόμη φορά από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να ενισχύσει με πρόσθετο προσωπικό το τοπικό αστυνομικό τμήμα, γιατί επιτελεί ένα δύσκολο έργο, σε έναν μεγάλο Δήμο με ιδιαίτερες απαιτήσεις φύλαξης στόχων. 
Ο Δήμος Αμαρουσίου από την πλευρά του στηρίζει με κάθε τρόπο το έργο της ΕΛΑΣ στην  πόλη μας, προς όφελος των  συμπολιτών μας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας τους. 






Η πλατεία ηρώων έχει γίνει στέκι καιρό 4 χρόνια τώρα... αστυνομία και δημοτικοί άρχοντες απόντες.το Μαρούσι έχασε ότι ομορφιά είχε αλλά ο δήμαρχος κατεβαίνει για σωτήρας της Αθήνας.




_________________________________________
Κοπή πίτας με το περί πήδου: https://youtu.be/TQoDz2H7K0Q

Προσωπικό ιστολόγιο Γ. Πατούλη, Δημάρχου Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.