Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Ο άνεργος πατέρας με τα γάλατα, ΦΑΡΣΑ στο ΑΒ (σχόλια)




'Εγραψα και συνέλεξα διότι με εντυπωσίασαν οι παθιασμένες αντιδράσεις των συνανθρώπων μου.

Από τις 2/1 δημοσιεύθηκε το περιστατικό. Χθες, 3/1, εμφανίστηκε η διάψευση της ΑΒ Βασιλόπουλοι και το "Ελληνικά Hoaxes'έχει σήμερα άρθρο στο οποίο κρίνει το περιστατικό ως φάρσα με πηγή το Μακελειό.
«Όχι να την πάθω κι από το Μακελειό» σκέφτηκα και αμέσως κατέβασα την ανάρτηση και δημοσίευσα  στη θέση της την πληροφορία.

Όμως διαβάζω πιο ψύχραιμα τη διάψευση και θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής:
Το περιστατικό δεν είναι ψεύτικο. Το έχει επιβεβαιώσει και το Αστ. Τμήμα Βόλου από όπου μαθεύτηκαν και οι λεπτομέρειες όπως η ηλικία του πατέρα κι ότι στις γιορτές είχε ξανασυλληφθεί για κλοπή παιχνιδιού.

ΦΑΡΣΑ λοιπόν είναι μόνο το όνομα του super-market.

Φέρνω πολλά.

Αν σας ενδιαφέρει θα κρίνετε μόνοι σας.




January 2, 2018
Παραλίγο να ξεφύγει με λεία αξίας 40 ευρώ!

Έναν άνεργο 24χρονο πατέρα συνέλαβε η αστυνομία του Βόλου, μετά από μήνυση. Αιτία ήταν δύο κουτιά βρεφικού γάλακτος που έκλεψε από σούπερ μάρκετ.
Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο, ο 24χρονος άνδρας προσπάθησε να κλέψει δύο κουτιά βρεφικού γάλακτος αξίας 40 ευρώ, αλλά οι υπεύθυνοι του καταστήματος τον αντιλήφθηκαν, κατήγγειλαν το γεγονός και υπέβαλαν μήνυση εναντίον του καταβάλλοντας τα 100 ευρώ που χρειάζονται για την υποβολή της
Σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο, οι κλοπές σε σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματα είναι σε έξαρση, γεγονός αναμενόμενο αφού περίπου 4 στους 10 Έλληνες βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχιας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 24χρονος έχει ιστορικό μικροκλοπών, αφού όπως λένε, είναιεθισμένος στις κλοπές, ενώ μάλλον εδώ και χρόνια παλεύει και με άλλους εθισμούς, όπως αυτόν της τροφής και της αναπνοής.
Ο 24χρονος αφέθηκε ελεύθερος και ίσως να μην καταδικαστεί αφού σύμφωναμε την παράγραφο 1 του άρθρου 377 του Ποινικού Κώδικα:
Αν η κλοπή ή η υπεξαίρεση έχει αντικείμενο πράγμα ευτελούς αξίας, τιμωρείται με χρηματική ποινή ή με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών. Αν όμως η πράξη τελέστηκε από ανάγκη για άμεση χρήση ή ανάλωση του αντικειμένου της κλοπής ή υπεξαίρεσης, το δικαστήριο μπορεί να κρίνει την πράξη ατιμώρητη.
Καλώς ήλθατε στην Ελλάδα της ανάπτυξης.





ΦΑΡΣΑ
Η είδηση για την σύλληψη του άνεργου νεαρού πατέρα στο Βόλο, που έκλεψε τις δύο συσκευασίες βρεφικού γάλακτος για να ταΐσει το παιδί του είναι πραγματική, αλλά η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος δεν έχει καμιά σχέση.
Όλα ξεκίνησαν από αναφορές στο facebook, και η φήμη διαδόθηκε σε ιστοσελίδες και blogs και συνέχισε με ακόμη περισσότερες αναφορές στο facebook, που σίγουρα θα συνεχίσουν να τροφοδοτούν νέα δημοσιεύματα.
Η εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος αναγκάστηκε να βγάλει δελτίο τύπου ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με το περιστατικό, καθώς γιατί δεν έχει συμβεί σε δικό της κατάστημα.

______________________________________________

Πατέρας συνελήφθη επειδή έκλεψε γάλα για το παιδί του...
Οι δραματικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα, αποτυπώνονται ανάγλυφα στο δράμα ενός νεαρού πατέρα στο Βόλο, ο οποίος βρέθηκε λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου στα κρατητήρια επειδή προσπάθησε να κλέψει γάλα για το παιδί του.
Στις 17 Δεκεμβρίου είχε συλληφθεί σε ένα πολυκατάστημα όταν προσπάθησε να φύγει χωρίς να πληρώσει ένα… παιχνίδι αξίας 60 ευρώ. Τότε είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το πληρώσει.
Την παραμονή πρωτοχρονιάς έκλεψε δύο συσκευασίες βρεφικού γάλατος, συνολικής αξίας 40 ευρώ. Όμως, και αυτή τη φορά ο 24χρονος πατέρας έγινε αντιληπτός από τους υπεύθυνους που ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου.





Ο ΑΒ Βασιλόπουλος επέλεξε να πληρώσει 100 ευρώ για να κάνει μήνυση στον πατέρα που έκλεψε ΒΡΕΦΙΚΟ γάλα αξίας 40 ευρώ.
Συνεχίστε να ψωνίζετε.....

Δίκη για κλοπή δύο βρεφικών τροφών... Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Ουγκώ

Κουτί αγάπης και αλληλεγγύης προς τους μη έχοντες από τον ΑΒ Βασιλόπουλο. Άστο κάτω αυτό κλέφτη,δεν έχει λήξει ακόμα.

Γιώργος Αλεξάτος Και επειδή έχουν και θράσος, καλό είναι να μαζευτούν. Έτσι κι αρχίσουμε καμπάνια για τις εργασιακές σχέσεις εκεί μέσα δεν θα 'χουν πού να κρυφτούν.

Mετά τον αστυνομικό που αναβοσβήνει αθόρυβα από το 2007, έχουμε τον "άνεργο πατέρα" που κλέβει και ξανακλέβει κάθε χρονιά ένα κουτί γάλα από τον Βέλγο ΑΒ Βασιλόπουλο, λολ


Avgi Faeini Ένα θα πω πάνω σε αυτό, ίσως σας φανεί άσχετο, αλλά από υπάλληλο άλλης αλυσίδας super market ξέρω ότι τους δίνουν bonus όταν εντοπίσουν πελάτη να κλέβει... Αν γίνεται το ίδιο σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες, τα συμπεράσματα δικά σας...

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ούτε του μωρού το γάλα

Ανήθικο για τον νοικοκυραίο είναι η κλοπή βρεφικόύ γάλακτος απ τον "φιλάνθρωπο "Βασιλόπυλο κι όχι ότι εν έτει 2018 ένα βρέφος πεινάει!


Απαντήσεις κάτω από τις ανακοινώσεις της ΑΒ Βασιλόπουλος

Replying to @ABVassilopoulos
Τα γίδια που κράζουν παραπάνω σίγουρα δεν έχουν δικό τους μαγαζί, να βλέπαμε τι θα έκαναν αν τους ψείριζε στο δρόμο ο απελπισμενος πατέρας...

Replying to  Στο γλυψιμο βλέπω εχεις ταλεντο

Replying to @ABVassilopoulos
"Πάντως αστυνομικές πηγές περιγράφοντας το προφίλ του δράστη που είναι άνεργος, σημειώνουν πως πρόκειται για άτομο το οποίο δεν αντιμετωπίζει παρόμοιες κατηγορίες πρώτη φορά αλλά κατ’ εξακολούθηση, καθώς φέρεται να είναι εθισμένος στις κλοπές."

Όλοι μπορεί να έχετε δίκιο η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι έχει σημασία το τι κλέβει! Κι αν δεν έχει γάλα για το παιδί του φυσικά θα ξανακλέψει και ξανά και ξανά! Στο παιδί δεν μπορείς να εξηγήσεις ότι έχουμε μνημόνιο! Και το παιχνίδι που ήταν για το παιδί έχει τη σημασία του



Replying to @ABVassilopoulos
Μήνυση δεν έχει κατατεθεί, μόνο την αστυνομία φωνάξατε. Ο άνεργος πατέρας συνελήφθη, πήρατε πίσω το γάλα και για το μωρό που δεν έχει να φάει σκασίλα σας. Το μόνο που σάς πόνεσε είναι η γενική κατακραυγή. Είσαστε έτοιμοι να λουστείτε τις συνέπειες; Καλή χρονιά καθάρματα!


Δεν έγινε περιστατικό... αμάν πια τι δεν καταλαβαίνεις;;;
  
Replying to @ABVassilopoulos
Με λίγα λόγια, αν κάποιος είναι άνεργος και έχει παιδιά δικαιούται να κλέβει, τι δεν καταλαβαίνετε εκεί στον #ΑΒ_Βασιλόπουλος




Είναι απόλυτα ηθικό να νομιμοποιουμε την κλοπή φαγητού/τροφίμων, όταν αυτός που κλέβει, το κάνει γιατι δεν έχει να φάει ή ακόμη χειρότερα δεν εχει γάλα για το παιδί του. Σε αυτη την περίπτωση ειναι απολυτα ηθικό να κλέψει. Παυει να είναι κλοπή. Είναι δικαίωμα. Και ανήθικοι ειστε όσοι δεν το αντιλαμβανεστε. 

Manolis Fortsakis Δεν "νομιμοποιούμε" (εξ άλλου δεν εχομε και την απαραίτητη εξουσία) αλλά ανεχόμαστε και αποδεχόμαστε ...

Nikos Rania Stylianidis Στην Χώρα μας όποιος κλέψει γάλα συλαμβάνεται, αλλ΄όποιος αφήσει ακάλυπτη επιταγή χιλιάδων ευρώ γλεντάει σε βάρος του κομίζοντα αυτήν.


Penelope Cappa  Και ποιος ήταν επιτέλους αυτός ο Γιάννης Αγιάννης; Ένα παράσιτο, ένας αλήτης που απομυζούσε εκείνους που πραγματικά έχυναν τον ιδρώτα τους για να πάει μπροστά η οικονομία. Αντί να λέει κι ευχαριστώ που τόσα χρόνια στη φυλακή τον τάιζαν και τον πότιζαν τζάμπα, που μόνος του ούτε άξιος να κερδίσει τίμια ένα καρβέλι ψωμί δεν ήταν, αυτός εκεί, ασωφρόνιστος, να ασυδοτεί ως δραπέτης και να θέλει και δημόσια αξιώματα και μεγαλεία ο κώλος του. Αλλά βέβαια, κάνουμε ήρωες τα καθάρματα και μας χαλάνε οι εκπρόσωποι της έννομης τάξης, διότι είμαστε φύσει διεφθαρμένοι και χαραμοφάηδες, οπότε μνημόνια και λιτότητα μέχρι να σβήσει ο ήλιος κι όποιος επιβιώσει. (Κι όποιος δεν, προφανώς καλά να πάθει.) [Παρακαλώ να διαβαστεί με Τζημέρεια δίκαιη οργή.]


φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας ή αλλιώς να φοβάσαι όποιον διαφημίζει στην τηλεόραση το κοινωνικό του έργο


Ο/Η ΜΑΚΙΣ 
Αρα πηρε δυο μεγαλες συσκευασιες γαλα αφου μιλαμε για 40€.Γιατι δεν πηρε μια μικρη που κανει 7€-10€ ωστε να μην μπορει να κανει και η στυνομια τιποτα?Ειναι ο ιδιος που ειχε κλεψει και απο καταστημα παιχνιδιων?Μηπως τις εκλεψε για να τις πουλησει και να παρει τιποτα αλλο για προσωπικη χρηση?

Βολιώτης
Ο άνεργος πατέρας είναι σεσημασμένος κλέφτης και εκκρεμούν ακόμη πολλές καταδίκες εις βάρος του , τα καταστήματα του Βόλου τα έχει ρημάξει και τα γάλατα που έκλεψε είναι από τα ακριβότερα στα Σούπερ Μάρκετ.
Όσοι βιάστηκαν να κατηγορήσουν την ΑΒ ας το ψάξουν λίγο εκτός και εάν έχουν κάποιο απωθημένο.

Καλαματιανό Αερακι
Γνωρι ζω εκ των έσω ότι η τακτική του ΑΒ σε τετοια Θέματα δεν ακολουθεί τον δρόμο της δικαιοσύνης…το σούπερ μάρκετ Πρέπει να ήταν ιδιωτικό με την επωνυμία ΑΒ.ψαξτετο λίγο… μηδενα προ του τέλους μακαριζε.

Κώστας Βλάχος Ναι το γράψαμε αλλά απειλούν και οι δημοσιογράφοι εκεί στο Βόλο ενώ στην αρχή το επιβεβαιώναν τώρα κρύβονται και κάνουν ότι δεν ξέρουν
Kostas Orfeas H Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος είναι αλυσίδα σούπερ μάρκετ, της πολυεθνικής ολλανδικής εταιρείας λιανικού εμπορίου τροφίμων Ahold Delhaize Group, που λειτουργεί στην Ελλάδα. Έδρα της Ahold Delhaize Group είναι η πόλη Ζάανταμ στην Ολλανδία....αυτοί δεν παίζουν,ακόμα και τα ληγμένα από τον κάδο αν πας να πάρεις παίρνουν τηλέφωνο την αστυνομία...στην κέρκυρα απολύθηκε υπάλληλος γιατι μάζεψε ληγμένα-πεταμένα λαχανικά για το σπίτι του...



 Τζέφη Μιχαλοπούλου Μας κλεβουν ανηλεως και θρασυτατως καθε μερα!!! Αν τα ειχε ο πατέρας θα τα πληρωνε με περηφανεια κ φιλοτιμο. Το να ρισκαρει την αξιοπρεπεια του ομως για ενα γαλα μονο κλεφτη δε τον κανει. Τον κανει ΠΑΤΕΡΑ

Για να διαψεύδουν από την ΑΒ Βασιλόπουλος, δεν μπορεί! Αλήθεια θα λένε. 
Αν έλεγαν ψέματα, θα το ήξερε η πιάτσα και δεν θα πρόκοβαν οι εταίροι. Και θα υποχρεώνονταν να κλέβουν γάλατα για να ζήσουν τα παιδιά τους. 

Άλλωστε, εγώ πάντα τους εμπιστευόμουν τους πετυχημένους ανθρώπους. Ο λόγος τους συμβόλαιο. Γι' αυτό είναι και πετυχημένοι!


#antireport #Antifa Μποϊκοτάζ στα ΑΒ μετά απο την καταγγελία και σύλληψη ανέργου πατέρα 2 παιδιών για κλοπή βρεφικού γάλατος από τα ΑΒ.

Φερμίνα
Οι σύντροφοι και συντρόφισσες στον Βόλο οργανώνουν άμεσα κινητοποίηση έξω από το συγκεκριμένο κατάστημα του ΑΒ Βασιλόπουλος, με υλικό που να εξηγούν στο κόσμο γιατί βρίσκονται εκεί.


Proletarian Rage‏Ρε σεις τι "καλέσματα σε μποϊκοτάζ" είναι αυτά; Αφού συνεχίζετε να αγοράζετε φράουλες, να πηγαίνετε στα village, να πετάτε με ryanair, να παίρνετε coca cola, στο Βασιλόπουλο θα κολλήσετε



Ανεργος πατερας συνεληφθη γιατι εκλεψε βρεφικο γαλα αντι το κρατος να του το παραχωρεί δωρεαν. Κρατος προνοιας

Στην ιστορία με τον πατέρα κ το γάλα στο Βασιλόπουλο υπάρχει μια ακόμα τραγική λεπτομέρεια.2 κουτιά βρεφικό γάλα 40€.Δηλ αν δε θηλάζει το παιδί ως τα 2 πόσες οικογένειες μπορούν να ανταποκριθούν;

Ο άνεργος που έκλεψε βρεφικό γάλα ήταν σεσημασμένος. Παλαιότερα είχε κλέψει ένα παιδικό παιχνίδι. Στην περιοχή είναι γνωστός με τα ονόματα "Ο Τζον Ντίλιγκερ του Βόλου", "Ο Αλ Καπόνε της Θεσσαλίας" και ο "Νταβέλης του Παγασητικού"




γραφει η Ράνια Καρασιώτου
'......: Στον Βολο το περιστατικο ελαβε δημοσιοτητα απο διαφορα τοπικα ΜΜΕ, δύο τοπικοι δημοσιογραφοι off the record επιβεβαιωσαν οτι προκειται για τον ΑΒ,οργανωθηκε χλιαρη διαμαρτυρια εξω απο το υποκαταστημα, η εταιρεια δημοσια και ιδιωτικα ως απαντηση σε μνμ καταναλωτων αρνηθηκε την μηνυση αλλα ΔΕΝ σχολιασε την εγκληση, με χαρακτηριστικη αργοπορια και μετα απο οργανωμενες οχλησεις εξεδωσε ΔΤ, πλεον οι δημοσιογραφοι- αρχικες πηγες τα...μασανε και επι λεξει δηλωνουν "οτι η υποθεση εληξε, δεν θα ασκηθει διωξη", η αστυνομια ΔΕΝ επιβεβαιωνει ΟΥΤΕ διαψευδει, τα ellinika hoaxes - πλεον υποκαταστημα της athens voice - παραθετουν μονο τη θεση ΑΒ...
Πηγη της --------- ειμαστε ατομα απο τον Βολο μεταξυ αυτων κι εγω που αναλαμβανω την ευθυνη πληρως για οσα μεταφερω κι εδω.
Δυστυχως, ουδεις αυτοπτης βγηκε μπροστα μετα την κατακραυγη οτι ολοι ολιγωρησαν οταν ελαβε χωρα το περιστατικο και κανενας δεν αντεδρασε. Το ολο θεμα, βεβαια, θυμιζει και το "βιντεο δεν υπαρχει αρα δεν ισχυει"
--------
Λοιπον εγω να προσθεσω
Οτι το σημαντικο ειναι οτι υπηρξε αντιδραση απο τον κοσμο και απο κει και περα θα το σκεφτονται πριν καλεσουν την αστυνομια
Παραμενει βεβαια επιτακτικη η αναγκη δομης νομικης στηριξης για τετοιες περιπτωσεις οπως φυσικα ολο και περισοτερες δομες αλληλοστηριξης μεταξυ μας

Gianna Stergiou:
Ο ΑΒ Βασιλόπουλος που κάλεσε την αστυνομία για τον πατέρα που έκλεψε δύο κουτιά γάλα για τα παιδιά του είναι η επισφράγιση της αστικής αντίληψης ότι η φτώχεια και η εξαθλίωση είναι προϊόντα ηθικής κυρίως φύσης. Η ίδια επιχείρηση διαφήμιζε την περίοδο των Χριστουγέννων το φιλανθρωπικό της έργο και μας καλούσε σε στήριξη των απόκληρων της ζωής. Κι αυτό γιατί η φιλανθρωπία στηρίζεται σε μία πατερναλιστική αντίληψη ότι οι κυρίαρχες τάξεις (Αριστοκρατία, Εκκλησία, μεγαλοαστοί) ξέρουν καλύτερα να κυβερνούν από ό,τι οι "κατώτεροι" και άρα στο πλαίσιο της διακυβέρνησης τους, ένα μέρος του πλούτου τους (αυτό που θα επιλέξουν βέβαια αυτοί) θα μεταφερθεί στους φτωχούς στην λογική μίας υποχρέωσης, ενός καθήκοντος. Το σημαντικό βέβαια είναι ο φτωχός να γνωρίζει καλά ότι ο συγκεκριμένος πλούσιος είναι αυτός που τον "ευεργετεί" προκειμένου να δημιουργηθεί μία σχέση εξάρτησης με τις γνωστές προεκτάσεις που μπορεί να έχει.Η γενική αρχή που χρησιμοποιούν "να βοηθήσουμε τους φτωχούς συνανθρώπους μας", είναι μια χυδαία υποκρισία, ειδικά όταν οι λέξεις αυτές εκπορεύονται από αυτούς που συσσωρεύουν εκατομμύρια ακριβώς επειδή εκμεταλλεύονται και προκαλούν την εξαθλίωση που δημιουργεί το φαινόμενο των "φτωχών συνανθρώπων" μας. Και το κέρδος τους για αυτές τις αθλιότητες δεν είναι μόνο η επουράνια ανταμοιβή, αλλά και η επίγεια πολιτική και κοινωνική κερδοφορία, με την αναγνώριση που φέρνει η φιλανθρωπία και το ρίξιμο της κουρτίνας μεταξύ της λαμπρής τους φιλανθρωπίας και της στυγνής εκμετάλλευσης που είναι προϋπόθεση για την ίδια την ύπαρξή τους. Σ' αυτό το πλαίσιο η τιμωρία του πατέρα είναι απολύτως αναμενόμενη. Ο φιλεύσπλαχνος, γενναιόδωρος ηθικός χορηγός οφείλει και πρέπει να τιμωρήσει τον μη σεβόμενο τις ηθικές αξίες που αυτός επιβάλλει, οφείλει να πατάξει την ανήθικη φτώχεια και να μη της δώσει κανένα ελαφρυντικό. Οι εργαζόμενοι όμως στον Βασιλόπουλο που κατά καιρούς κατήγγειλαν απολύσεις και άλλες ατασθαλίες δεν μπορούν να πάρουν τον ηθικό πέλεκυ και να τσακίσουν τον εργοδότη, γιατί βρίσκονται εξ αρχής σε θέση ηθικά κατώτερου, αφού είναι φτωχοί.
Υγ: Οι γιορτινές μέρες πέρασαν και η αγάπη και η κατανόηση επιστρέφονται στην amazon.

Κι ένας διάλογος


Σας αρκεί η απάντηση των "ελληνικών hoaxes" ότι δεν είναι της εταιρείας ΑΒ το κατάστημα όπου ΣΥΝΕΒΗ το περιστατικό με τον πατέρα που έκλεψε 2 γάλατα για το παιδί του και συνελήφθη, με πηγές 1. την ίδια την εταιρεία 2. μια "δεύτερη αξιόπιστη πηγή" που όμως δεν αποκαλύπτεται λόγω της "δημοσιογραφικής δεοντολογίας" (δηλαδή ποιός θα είχε πρόβλημα να πει δημόσια και ενυπογράφως, ότι δεν έγινε εκεί τοπεριστατικό;) και 3. "το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας";

Την ίδια στιγμή επικρατεί ομερτά, για την αποκάλυψη του -όποιου άλλου- καταστήματος, της -όποιας- άλλης εταιρείας συνέβη.
Γιατί συνέβη, κι αυτό είναι που έχει σημασία. Συνέβη κι αυτό δεν διαψεύδεται από πουθενά.
Τα "ελληνικά hoaxes" για να διατηρήσουν τη φήμη και την αξιοπιστία τους, νομίζω ότι οφείλουν απάντηση. Διαφορετικά, θα πρέπει να περιλάβουν και την σχετική, δική τους δημοσίευση, στα θέματά τους.
Το λινκ τους στα σχόλια.






Nestos Anm το ενδεχόμενο η πηγή να είναι υπάλληλος/η του 'όποιου άλλου' καταστήματος και να ρισκάρει απόλυση μεταξύ άλλων δεν είναι αρκετά προφανές?
Thanos Trianda Σ' αυτή την περίπτωση θα συμφωνήσω. Βέβαια θα μπορούσε να περιγραφεί κάπως η ιδιαιτερότητα της πηγής που θα ήταν ταυτόχρονα ο λόγος της μη αποκάλυψής της. Και επιπλέον, σε κάθε περίπτωση, αφού όπως φάνηκε, είναι μια περίπτωση που απασχολεί -δικαίως- τον κόσμο, θα έπρεπε παράλληλα με την διάψευση να μας πουν σε ποιο κατάστημα έγινε το περιστατικό. Αυτό το τελευταίο θα διαλύσει μόνο την υποψία ότι επιχειρείται συγκάλυψη για να μην υποστεί βλάβη η εταιρεία. Όταν συμβεί αυτό, τότε θα κάνω και σχετική ανάρτηση.

Katerina Boutou Από τότε που εξαγοράστηκε από γνωστή free press φυλλάδα, εξαγοράστηκε και η ποιότητά του.
Thanos Trianda και η ανεξαρτησία της στα πλαίσια των όσων λέω.
Giorgos Michiotis Ποια φημη και ποια αξιοπιστια ρε; Πλακα κανεις; Περιμενεις απο τα ορφανα του ΣΚΑΙ;
Απο τη στιγμη που γινανε συνεργατες του Αλαφουζου, πηραν διαζυγιο και με την αληθεια

Η υπόθεση με την σύλληψη του πατέρα που έκλεψε 2 γάλατα από σ/μ, φαίνεται πως τέλειωσε, τελικά το πράγμα μαζεύτηκε, οι ποινικές διαδικασίες δεν προχώρησαν μετά την κατακραυγή και έμεινε να αιωρείται το ερώτημα: Που έγινε το περιστατικό;
Η ειρωνική -μη- απάντηση ως προς το 2ο ερώτημά μου των "ελληνικών hoaxes" δίνουν ανάγλυφα το στίγμα τους: Οι τύποι δεν δίνουν δεκάρα για την αλήθεια, αλλά επιχειρο
ύν την ελληνική εκδοχή του περιορισμού και της απαξίωσης της αντι-πληροφόρησης, της δημοκρατίας της πληροφορίας, που έφερε η επανάσταση του διαδικτύου, η οποία όμως δεν χειραγωγείται τόσο εύκολα. 
Παγκόσμιο και αναμενόμενο το φαινόμενο.
Την χειραγώγηση, πληροφορία, αληθή ή όχι "πρέπει" να την έχουν τα μεγάλα συγκροτήματα ΜΜΕ τα οποία μπορούν να ψεύδονται, να τρομοκρατούν, να προπαγανδίζουν, να κατευθύνουν. Από τους ψεύτικους κορμοράνους των 90's στα παγιδευμένα παιδάκια στη Συρία που μετέδιδαν εικόνες μέσω i-phone σε σκηνοθετημένα ντεκόρ ...
Το διαδίκτυο το χρειάζονται για τον ολοκληρωτικό έλεγχο συμπεριφορών και σκέψης, και προσπαθούν να συμαζέψουν όλα τα υπόλοιπα που τους ξέφυγαν. Ακόμα και με νόμους για τα "hoaxes" -του διαδικτύου μόνο βέβαια- οσονούπω, ο χαρακτηρισμός των οποίων σε τέτοια -θέλουν να- ανήκει σε όσους έχουν ήδη την παραδοσιακή διαχείρηση της πληροφορίας στα χέρια τους. 

Υ.Γ. Αν απαντηθεί τελικά το 2ο ερώτημά μου, οφείλω απάντηση με αποκατάσταση της αλήθειας.
Υ.Γ.2 Οι ερωτήσεις μου, ο προηγούμενος διάλογος σε ξεχωριστές φωτο στα σχόλια.


________________________________________________________
Ο συγκεκριμένος δεν είχε διαπράξει κανένα έγκλημα ως φέτος τα Χριστούγεννα που συνελήφθη και σε κατάστημα παιχνιδιών, ξανά για μικροκλοπή, επειδή, είπε, δεν είχε δώρο για το παιδί του. http://www.alfavita.gr/arthron/koinonia/volos-syllipsi-anergoy-patera-eklepse-2-koytia-gala-gia-moro-toy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.