Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

«Έκανα ευθανασία στο σκυλί μου γιατί ήταν ψυχοπαθές»




―'Εκανα ευθανασία στον υγιή σκύλο μου επειδή ήταν ψυχοπαθής όπως και εγώ, ανακοινώνει η Νεκταρία Μπαρμπαγιάννη και ισχυριζόμενη πως θα είναι «πάντα στην καρδιά» της φωτογραφίζεται με γάτα, επειδή είναι φιλόζωη.
Όταν είδε ότι δεν τη συμπονούμε για το πένθος μα δίχως μεταμέλεια έσβησε τη φωτογραφία του Ρίκι και κατέβασε (ή έκανε για λίγους) την επίμαχη δήλωση. Χωρίς μεταμέλεια όμως όπως φαίνεται από τις επόμενες αναρτήσεις.

Αυτό δεν τιμωρείται;  Ποιος κτηνίατρος το διέπραξε; Και πώς προστατεύονται τα ζώα από τέτοιες ενέργειες και από την όποια διάγνωση θα ισχυριστεί αύριο ο δολοφόνος γιατρός;
 Υπάρχουν φιλοζωικές, υπάρχουν άλλοι που θα πρόσφεραν αγάπη στο Ρίκι. Το ζώο που δε μας κάνει, αν δεν έχουμε τα μυαλά να βρούμε τα αίτια της συμπεριφοράς του, δεν το πετάμε στα σκουπίδια, δεν το σκοτώνουμε, δεν το εγκαταλείπουμε. Για το σκυλί μας είμαστε όλη του η ζωή κι όποιος δεν το καταλαβαίνει δε θα έπρεπε να έχει ζώα υπό την προστασία του.






Προσθέτω
Δυστυχώς το περιστατικό είναι αληθινό κι όχι προσπάθεια εντυπωσιασμού ή 'πλάκας'. Έχει γίνει καταγγελία (διώκεται αυτεπάγκελτα).
Όμως όσοι δεν το γνωρίζουν τη δέχονται στις δράσεις τους ως Φιλόζωη. Επικίνδυνο άτομο.








Προσθέτω 2019

___________________________________

4 σχόλια:

  1. Εννοείται ότι η σελίδα της δεν υπάρχει πια.
    Και η ευθανασία που ειρωνικά ζήτησε από "όποιον θέλει", της ήρθε τελικά με τη μορφή της μήνυσης.
    "Ζούμε" λέει "σε Χούντα και δεν το ξέρω;"
    Μα στη Χούντα είναι καλή μου που σκοτώνει χωρίς συνέπειες ο διοικούντας τον διοικούμενο γιατί δεν του καλαρέσει η συμπεριφορά του!
    Άιντε, ελπίζω να συνεχιστεί αυτό το χούι του κάθε ανόητου με τα κοινωνικά δίκτυα, να αρχίσουμε να ξεσκαρταριζόμαστε, ανάθεμα το Δαρβίνο μου.
    Μακάρι να αποδειχθεί όντως ψυχοπαθής, και να της απαγορευτεί όχι μόνο η αναδοχή κατοικιδίων, αλλά και η τεκνοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ έτσι σκέπτομαι φίλε Πρεζιντέντε μου,
      αν τα κοινωνικά δίκτυα έγιναν η πλατεία του χωριού όπου αερίζονται τα άπλυτα τότε καλώς, πολύ καλώς για τέτοιες περιπτώσεις.
      Και για όλους τους άλλους που θα έκαναν το ίδιο και τους ξαφνιάζει η αντίδρασή μας.

      Διαγραφή
    2. Τι να περιμενει κανεις απο άνθρωπο που αποκαλεί καριολα μια γυναίκα χωρίς να την ξέρει και που κάνει πλατες σε κακοποιητες...

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.