Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Αξιολόγηση με Νέα Μέτρα σα χελιδονάκια


Και να που, με εποχική ρυθμικότητα, σαν τα χελιδονάκια και τα τρακτέρ στους δρόμους, κουβεντιάζουμε την Αξιολόγηση πάλι στο προτεκτοράτο. Ίδια κι απαράλλαχτα για 7 συναπτά έτη η εκάστοτε αντιπολίτευση προειδοποιεί πως δε θα περάσουμε τις εξετάσεις εκτός κι αν επιβληθούν Νέα Μέτρα ενώ η εκάστοτε Κυβέρνηση μάς διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί επιβολή Νέων Μέτρων αν και, προφανώς, είναι κρίσιμη η κατάσταση και απαιτείται η ύψιστη διπλωματική δεινότητα και ευστροφία.

Αυτά νόμιζα ότι όλοι μας λίγο-πολύ τα έχουμε αντιληφθεί όσο και την πατριδοκαπηλία των παρελάσεων ή την ευφορία (με ύψιλον προ του φι) των προεκλογικών υποσχέσεων. Όμως διαπιστώνω ότι άνθρωποι άσχετοι με τα οικονομικά ρωτούν ακόμα κι εμένα την ασχετότερη και ότι, παραδόξως, παρά την ασχετοσύνη μου, μοιάζω πιο ενήμερη οπότε έρχομαι σήμερα να φρεσκάρω αδύναμες μνήμες με το χρησμό μου κι ένα video-πειστήριο με υποσχέσεις των αληθινών τρομοκρατών.
Ιδού ο χρησμός:

Ναι, η Αξιολόγηση θα κλείσει (κάποτε αλλά μην ανησυχείτε τόσο)
και
Νέα Μέτρα  θα υπογραφούν και θα επιβληθούν
(και Νέα φρέσκα αλλά και Νέα από εκείνα τα υπογεγραμμένα από προηγούμενες κυβερνήσεις).


Ιδού που ακούμε και φωνές
του παρελθόντος:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.