Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Τρεντάρει το #kolastirio πάλι και καθόλου δε με νοιάζει! ‪#kolastirio_nkk #kolastirio




Τρεντάρει πάλι το Κολαστήριο.
Θυμόμαστε και κάνουμε θέμα το Κολαστήριο όποτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάτι να κρύψει, λένε τα πληρωμένα τρολς της Αντιπολίτευσης για τα πληρωμένα τρολς της Κυβέρνησης. Λες και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Κυβέρνηση δηλαδή ένοχος για την κατάσταση στις φυλακές και τα νοσοκομεία. Επειδή, λένε, ακόμα δεν κατάλαβε πως είναι κυβέρνηση, ακόμα εργαλεία αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί.

Καταλαβαίνετε το παιχνίδι: Για το ΣΥΡΙΖΑ πληρώνομαι να μιλώ, όχι για να σώζω ανθρώπους. Δε θα ανοίξουμε νέα μέτωπα για δικαιώματα φυλακισμένων, να την πάθουμε κι εμείς σαν το ΣΥΡΙΖΑ και όταν έρθει η σειρά μας να μας ζητάτε ρέστα. Γραμμή μου κατευθυντήρια είναι το παλιό δοκιμασμένο βουλτεψιανό «δεν ξέρουν παιδί μου ότι κυβερνούν, νομίζουν πως ακόμα είναι στα μπαράκια των Εξαρχείων».

Όμως το ζήτημα για μας είναι ότι οι σκοτεινές  μάχες δυό φατριών καθόλου δε μας ενδιαφέρουν. Τρεντάρει πάλι το Κολαστήριο και καθόλου δε με νοιάζει κι ούτε θα χάσω τον καιρό μου ψά;χνοντας ποιος πρωτοπόσταρε. Μόνο θα το μεταχειριστώ και εγώ για να σας το θυμίσω.

Σ' εκείνη την κόλαση είναι κλεισμένοι άνθρωποι στα τελευταία στάδια σοβαρών ασθενειών, καθόλου επικίνδυνοι για εμάς τους έξω οι οποίοι, ακόμα κι αν τέτοιος εγκλεισμός σωφρόνιζε, είναι πλέον απολύτως άχρηστο να «σωφρονιστούν λόγω της φυσικής τους κατάστασης του χρόνου που τους απομένει.

Στην Ελλάδα καταργήθηκε η θανατική ποινή κι όμως καταδικάζουμε σε θάνατο και μάλιστα διά μαρτυρίου. Στην Ελλάδα, που από τη μια για λόγους υγείας αποφυλακίζονται καταχραστές για χρέη εκατομμυρίων ή Χρυσαυγίτες δολοφόνοι, από την άλλη για ακάλυπτες επιταγές έχουμε [27/12/15 ]νεκρό κρατούμενο 75χρονο ασθενή με χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια.


Γι αυτό σας είπα. Δε με νοιάζει γιατί τρεντάρει το #kolastirio. Το γιατί υπάρχει το Κολαστήριο με νοιάζει και γιατί δεν τρεντάρει κάθε μέρα όσο άνθρωποι πλάι μας ζουν αυτό τον εξευτελισμό σε τέτοιες απάνθρωπες συνθήκες.
__________________
Καινούργια εικόνα φέρνω  με λίγα σχόλια και συνδέσμους για επικοινωνία και προς τις φρικιαστικές φωτογραφίες και το video.

Η ποινή προβλέπει φυλάκιση
όχι θάνατο λόγω έλλειψης περίθαλψης. Αυτό είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
Το κράτος που το κάνει είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

Ο γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής για το Κολαστήριο Κορυδαλλού λέει ότι αν το ονομάζει κάποιος κολαστήριο είναι ζήτημα προσωπικής επιλογής λέξεων και αισθητικής άποψης ! Δεν έχει καταλάβει τί είπε ! Τί είπε ; Τί είπε ; Τί είπε ; Τί μλκς

Tην τελευταια φορα που εχει τρενταρει το ‪#kolastirio_nkk αντι να δωσουν λυση εψαχναν να βρουν ποιος κρατουμενος εκανε την αναρτηση


_____________________________________________________________________________
Για πολλά με φωτογραφίες:
Twitter
Facebook: 

1 σχόλιο:

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.